Life Stream обединява впечатляващ списък от световни и регионални артисти, чиито ексклузивни изпълнения ще привлекат вниманието на цялата планета към проект, реализиран от EXIT в сътрудничество със Световната продоволствена програма на ООН, най-голямата хуманитарна организация в света.

От 3 до 6 септември известната Dance Arena ще бъде разположена на хълма, близо до първоначалното си място за първи и последен път за това изключително събитие. Съставът ще бъде воден от ключови изпълнители на световната електронна сцена, на живо зад пултовете Charlotte de Witte и Ben Klock, и онлайн, чрез специален екран, Carl Cox, Nina Kraviz и Paul Van Dyk.

Заедно с тях в крепостта идват Marcel Dettmann, DJ Tennis, Satori live на живо, хитмейкъри Ofenbach, Burak Yeter, Mahmut Orhan и изгряващата звезда Ece Ekren. Специално място в състава и на сцената на Dance Arena ще бъде запазено за изключителния талант на регионалните електронни гросмайстори – Marko Nastić, Lag, Ilija Đoković, Coeus, Space Motion и After Affair в специален сет гръб в гръб с Kristijan Molnar.


Life Stream ще бъде достъпен онлайн за милиони зрители от цял свят, както и за ограничен брой посетители в крепостта Петроварадин. По време на изпълненията на артистите ще се излъчват видеоматериали и съобщения, които ще са насочени към темите за опазване на околната среда и кризата на глад, а в допълнение към музикалния фестивал се подготвя и международен панел, който да обсъжда тези въпроси.

Този септември Life Stream навлиза в новата си фаза на действие, като започва партньорство със Световната продоволствена програма и реализацията на четиридневен фестивал. Проектът стартирал миналата година заедно с Green R: Evolution е най-голямото екологично начинание на EXIT до момента. Чрез партньорството си с най-голямата хуманитарна организация в света, Life Stream цели да разшири обхвата си, като подчертава две важни цели – прекратяване на глада и изграждане на устойчивост на общностите към изменението на климата. Имайки предвид, че пандемията ще доведе 270 милиона души в състояние на силен глад преди края на 2020 г., увеличение с 80 процента в сравнение с предходната година, последствията ще бъдат най-тежки за онези, които вече са уязвими.

Carl Cox, Nina Kraviz и Paul Van Dyk имаха фантастична реакция за събитието и въпреки че не могат да дойдат лично в крепостта, те ще доставят специално подготвени ексклузивни сетове, които ще бъдат съчетани със сцената на Dance Arena. След като през миналата година тя създаде нереална атмосфера на фестивала EXIT, героинята от новото време Charlotte de Witte се завръща в крепостта Петроварадин, където ще изпълнява на живо от Dance Arena като част от проекта Life Stream.

Когато купонът идва вкъщи: фестивалът EXIT с Life Stream

Холандският продуцент Satori, известен с уникалните си изпълнения, които извеждат публиката в транс, ще отговаря за вълшебната атмосфера, както и DJ Tennis, който винаги показва способността си да създава интимна атмосфера на събития от всякакъв тип. Към него ще се присъедини Ben Klock, един от жителите на Бергейн и ключова част от берлинското техно движение, а Marcel Dettmann наричан един от най-влиятелните привърженици на съвременното техно.

Създателят на световния мегахит „Feel“ Махмут Орхан ще усили ефекта на Life Stream с музиката си и ще завърти някои от най-големите радиохитове, които завладяха световните класации преди няколко години. Неговата свежа комбинация от deep house и groovy indie dance музика е пристрастяваща и представлява културните корени на Mahmut!

Mts Dance Arena също ще посрещне френския дует Ofenbach, чиито танцови хитове, базирани на рокабили музика, успяват постоянно да задържат позициите си в радиостанциите, точно като тези, подписани от Burak Yeter, една от най-големите сензации на клубната сцена в последните няколко години, чийто главен хитов сингъл „Tuesday“ има над 500 милиона гледания в YouTube. Ece Ekren, изгряваща звезда, често сравнявана със своя съгражданин Махмут Орхан поради звука на екзотичния хаус, също ще се присъедини към силния състав, внасяйки енергията на клубовете в Истанбул.

EXIT. Там, където хедонизмът среща активизма.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *