Американската звезда на електронната и vocal house музика Кийт Томпсън долита от Ню Йорк, за да бъде част от концерта „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” в Зала 1 на НДК на 22-ри октомври. Двамата изпълнители ще изпълнят емблематичния им дует “Truly”, обявен за Дует на годината на наградите на БГ Радио и за Най-добра колаборация в Югоизточна Европа на наградите SEEME през 2010.

Кийт Томпсън е американски продуцент, DJ и вокалист, познат на клубната сцена още от съвместното му парче с David Vendetta “Break 4 Love”, което се нарежда в Топ 10 в класацията на Billboard за електронна музика.

С Мария Илиева се запознават още през 2008 година, когато впечатлен от таланта и излъчването ѝ, той ѝ предлага да запишат дует, който написва специално за нея. Така се ражда “Truly”, песен отправяща послание за любов без предразсъдъци.


Ремиксът на парчето, дело на британците BassMonkeys, покорява родните класации и получава ротации по електронни радиа в Аржентина, Великобритания, САЩ, Канада, а в Австралия заема първо място в седмичната класация на най-слушаното денс радио в Сидни, ZFM.

Други специални гости на концерта „Всичко – най-доброто от Мария Илиева”, които певицата разкри тази седмица, са Графа, Любо и Живко Петров. С двамата изпълнители Мария ще изпълни емблематичните си дуети, а Маестро Живко Петров ще ѝ акомпанира по време на изпълнението на „Сама” – песен, която гениалният композитор и пианист създава специално за нея.

Чрез своеобразно предизвикателство Мария Илиева обявява един по един специалните гости на концерта си в профилите си във Facebook и Instagram. Предстоят още изненади, които певицата ще обявява поетапно. Билети за „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” се продават в мрежата на Eventim.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *