Концертът на Камелия Тодорова “Нощи от бял сатен” ще е един от основните акценти на задаващия се фестивал “Салон на изкуствата” в Националния дворец на културата (НДК). Той ще се проведе на 18 май 2016 г. (сряда) от 19:00 ч. в Зала 1 на Двореца.

В концерта ще участват Софийската филхармония и Национален филхармоничен хор “Светослав Обретенов” с диригент Славил Димитров, както и Brazz Association Combo и вокална група New Camellettes.

“Нощи в бял сатен” е ретроспективен поглед върху творчеството на Камелия Тодорова, с акцент върху емблематичните ѝ български песни от началото на 80-те години, сред които „Прошепнати мечти“, „Не ме гледай така, момче“ и „Песен за синия балон“, както и световни джаз и соул композиции.


Специално място в програмата ще заеме и представянето на нов материал, сред който песента „Красив спомен“, написана за Камелия Тодорова от дъщеря ѝ Рейчъл Роу.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени на касите на Билетен център-НДК, както и онлайн в мрежата на Ticketportal.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.