Евтини самолетни билети

Проектът “The New Standards”, чиято премиера беше през март, продължава с три летни концерта на открито. В програмата Мира Кацарова е избрала заглавия, вдъхновени от поп и рок музиката, които са претворени в джаз композиции.

Как звучат песните на Ейми Уайнхаус или Майкъл Джексън в стилистиката на джаза публиката може да чуе на 13 юли в клуб Ментол на Варненския централен плаж, на 14 юли в прекрасната градина на клуб Мишел в Созопол и на 20 юли в най-пулсиращата част от град Пловдив – Капана, където на сцена „Ядрото“ Мира Кацарова ще представи The New Standards.

Заедно с нея на откритите сцени ще бъдат Мирослав Турийски, който е автор на всички нови аранжименти, Веселин Веселинов-Еко, Христо Йоцов и Александър Леков.


Всяко заглавие от включените в проекта е своеобразно музикално предизвикателство и има свое отличително звучене, но заедно си кореспондират прекрасно и придават на програмата цялостен облик, в който се срещат песните на някои от най-влиятелните имена в музикалната история от последните десетилетия.

В “The New Standards” намират място „Teardrop” на Massive Attack, “Use Somebody” на Kings Of Leon, “Imagine” на Джон Ленън, „Human Nature” на Майкъл Джексън, „Exit Music” на Radiohead, “Kiss me” на Sixpence None The Richer, “Ironic” на Аланис Морисет, „Big Yellow Taxi” и „Both Sides Now” на Джони Мичъл, „Love Is A Losing Game” на Ейми Уайнхаус, „Practical Arrangement” на Стинг и „I wish” на Стиви Уондър.

След като прозвучат на открито, новите стандарти на Мира Кацарова ще изпълнят пространствата на някои театрални зали през есента.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.