Обновен сет и атрактивен лайф подготвят Jeremy? за първия си самостоятелен концерт на добре познатата за тях столична сцена в „Маймунарника“ на 25 август. След силното лятно турне по Черноморието групата се завръща на една от любимите летни музикални сцени в София, за да разтърси феновете с хитовете от изключително силния си едноименен дебютен албум.

„Това лято е едно от най-силните, които сме имали до момента. Невероятните концерти, които споделихме с Queen в Полша, Румъния и България и участието ни на една от най-утвърдените фестивални сцени – Exit Festival 2016 – ни вдъхновиха и заредиха. Искаме да заразим и нашите фенове с фестивалната магия, която усетихме. Затова не спираме да свирим за тях – онези, които идват да ни слушат на живо по морето, и тези, които ще ни гостуват на 25-и в „Маймунарника“. Ще бъде много специален концерт“, споделя Ташо, китаристът на Jeremy?.

За неповторимата енергия ще допринесат и NU/ANCE – най-младата и бързоразвиваща се алтернативна рок група в България. Току-що завърнали се от успешното участие като българския представител на финалите на петдесетото издание на един от най-старите рок фестивали в света – „Гитариада“ Зайчар в Сърбия, бандата ще забие 30-минутен подгряващ сет, преди Jeremy? да превземат сцената.


NUANCE

Подгряващият гиг не е подбран случайно. Jeremy? продуцират най-новия сингъл на NU/ANCE, който младата рок банда ще представи пред публиката в „Маймунарника“ на живо, а след по-малко от месец и с видеопремиера.

„Те са много интересна банда. Радваме се, че сме част от тяхното развитие и че на 25-и ще споделим с тях тази емблематична сцена за инди музика у нас. Сигурни сме, че публиката ще остане много приятно изненадана от NU/ANCE в четвъртък“, уверен е Ерсин, фронтменът на Jeremy?.

Вратите отварят в 19.30 часа на 25 август, а билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на символичната цена от 6 лв. Препоръчва се предварително закупуване, поради ограничения им брой. Каси: „Маймунарника“, щандовете на Eventim на ул. „6-и септември“ и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit colours, Технополис, OMV, Билетен център НДК, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Duende Travel София, онлайн през сайта на компанията, както и на място, непосредствено преди събитието на цена от 8 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *