След като през юни Jeremy? споделиха сцената с рок легендите Queen и Адам Ламбърт в Полша, Румъния и България, популярната българска рок банда продължава с пълна сила участията си както у нас, така и в чужбина.

Групата ще посрещне първите слънчеви лъчи на Джулай морнинг като хедлайнър на традиционния рок фест на Камен бряг. Jeremy? гарантират незабравим рокендрол и силни емоции за всички свои родни фенове в нощта срещу 1-ви юли.

Само няколко дни по-късно, на 10-и юли, Ерсин, Ташо, Росен, Краси и Емилиян заминават за съседна Сърбия, където ще покорят още една от най-утвърдените международни летни музикални сцени – Exit Festival 2016 в Нови Сад. Jeremy? са единствената българска група, избрана да вземе участие в тазгодишното издание на един от най-добрите музикални фестивали в Европа. На престижната Fusion Stage, пред традиционно хилядна публика музикантите ще забият хитовете от дебютния си едноименен албум, сред които са “Fake Fruits”, “Hope”, “Two Weeks To The Great Escape” и “King Kong”.


Международната публика вече не е чужда за Jeremy?, които са свирили и на големи музикални фестивали и сцени като The Great Escape във Великобритания и Rock For People в Чехия.

„Отдадени сме на рокендрола и на нашата публика. Щастливци сме, че музиката, която правим, печели публика навсякъде – както у нас, така и навън“, споделя фронтменът на групата Ерсин.

Лятото на Jeremy? ще продължи с още разтърсващи рокендрол изяви на редица музикални фестивали у нас. Феновете ще могат да чуят на живо групата и по време на Golden Sands Music Weekends в морския курорт „Златни пясъци“ на 30-и юли, на Фестивала на изкуствата „Аполония“ в Созопол на 4-ти септември, както и на някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София.

Лятното турне на Jeremy? по дати:

  • 30 юни – Камен бряг;
  • 10 юли – Exit Festival 2016, Нови Сад, Сърбия;
  • 14 юли – One More Cinema, София;
  • 29 юли – клуб Mentol, Варна;
  • 30 юли – Golden Sands Music Weekends, Златни пясъци;
  • 25 август – самостоятелен концерт на групата в Маймунарника, Борисова градина, София;
  • 4 септември – Фестивал на изкуствата „Аполония“, Созопол.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.