Една от най-успешните съвременни български банди - Jeremy? получи покана да стъпи за втори път на Fusion Stage - част от най-пъстрия и разнообразен EXIT Festival 2019 в Нови Сад, Сърбия. Ще ги видим на 7 юни тази година, преди на същата сцена да стъпи хедлайнерът на вечерта - невероятната Tarja Turunen.

Това ще бъде второ гостуване на Jeremy? на мега събитието EXIT, след като бяха там през 2016 г. Тогавашният им гиг бе част от фестивалното турне на бандата, включващо и 3 концерта с Queen + Адам Ламбърт в Полша, Румъния и България.

Поканата за ЕXIT Festival 2019 идва съвсем логично и естествено след няколко супер успешни поредни години за Jeremy?. Това се случва след два издадени албума и не малко награди през 2018 и 2019 г.


Jeremy? са по-завладяващи на сцената от всякога след няколко европейски турнета и участия във фестивали като Rock for People, The Great Escape и Camden Rocks в Лондон. С всеки следващ сингъл групата покорява върховете на класациите и се радва на все по-широка популярност у нас, а и в Европа.

Бандата се утвърждава като една от най-бързо развиващите се инди групи не само в България, но и в региона. Най-скоро можете да гледате Jeremy? на живо в София на сцената на Radio Park Fest (на 15 юни) и в Kino Cabana (на 26 юни).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *