Евтини самолетни билети

На 8 март в столичният Sofia Live Club група Jeremy? и със специалното участие на Кирил Маричков ще изпълнят за първи път след официалното ѝ представяне пред публика - песента “Не си сам”. Великолепна, смислена и докосваща първата песен на български език на Jeremy? изключително бързо покори класациите, настани се уютно в радиоефира и безкомпромисно завладя сърцата на феновете.

Може да се каже, че песента е сензация и с това, че от години рок песен не е заставала под №1 в музикалните класации у нас. Хит на български език, със социално послание и чудесен пример за приемственост между рок поколенията. Комбинацията Jeremy? & Кирил Маричков обаче ни готви още изненади.


На 8 март в Sofia Live Club публиката ще се наслади на любимите ни парчета на Jeremy?, както и на някои емблематични такива на Щурците. На промоцията на песента “Не си сам” през декември музикантите представиха заедно „Рок в минало време“ и „Ромео и Жулиета“, но с усмивка добавят, че този път ще има още изненади в съвместно изпълнение, специално за гостите в клуба.

Билети за събитието Jeremy? & Кирил Маричков на 8 март в Sofia Live Club можете да намерите в системата на Еventim, както и на входа на клуба в деня на събитието (ако все още има). Цената им е 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и на място.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.