Този петък Джейсън Деруло ще ни отведе на танци! Мултиплатинената глобална суперзвезда анонсира виртуалното си денс парти на 16 октомври.

Научете TikTok танца “Take You Dancing“ от самия учител с изненадващи гост появи. Присъединете се към фенове навсякъде по света  във виртуалното парти, лично задавайте въпроси на Джейсън и се възползвайте от възможност да се изфукате с движенията си по време на денс партито, когато феновете ще бъдат отбелязани на екрана.

Регистрирайте се за шанс да се присъедините към партито ТУК. То ще се проведе на 16 октомври в 20:00 часа българско време, а другото ще бъде от 4:00 ч. на 17 октомври.


Феновете могат да се регистрират с имейлите си. Ще получат два имейла, един директно след регистрацията и още един в деня на събитието, 15 минути преди началото.

Парчето Take You Dancing” претърпя невероятен успех от излизането си с над 145 милиона глобални стрийма до момента и към днешна дата е на #13 в европейския еърплей & #15 в Global Shazam. “Take You Dancing” влиза в Top 40 Radio в Щатите този месец.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *