Клуб по латино танци "Бургаски Делфини" представя своя нов спектакъл "Ах, този танц!". Този четвъртък, 14 декември, всички жители и гости на Бургас ще имат уникалната възможност да се насладят на изяществото на красивия танц от 19 часа в сградата на Държавна опера Бургас.

Специален гост в уютната концертна зала ще бъде израелският композитор и етнопевец Ави Бенеди, които ще представи на живо хитовете от последния си албум „Loco“ – проект с 13 латино парчета, издаден на световните музикални пазари от гиганта Universal Music.

Парчетата „La Vida Amiga“, „Oye Señorita“ и „Loco“ вече достигнаха челните места в европейските класации, а в четвъртък ще станат фон на завладяващия танцов спектакъл „Ах, този танц!“ на хореографа Теодора Йонова.


Успоредно с програмата „Бургаски Делфини“ се включват и в благотворителната кампания в помощ на малката Криси от Бургас, която страда от Детска церебрална парализа. Тя и нейното семейство водят битка, за да може Криси да проходи самостоятелно. Сумата, необходима за лечението е около 60 000 лева и включва рехабилитации в клиника в Турция. Криси има вече няколко посещения и сериозен напредък.

За целта на изходите на залата, в която ще се проведе спектакълът „Ах, този танц!“, ще бъдат поставени дарителски кутии, в които всеки, който иска да помогне ще може да остави своя принос.

„Ах, този танц!“
14 декември 2017 г. от 19:00 ч. в Държавна опера гр. Бургас.
Билети можете да си закупите от касата на Операта.
Бургас 8000 ул. „Климент Охридски“ № 2
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *