Евтини самолетни билети

В края на март ни очаква незабравима вечер с кадифения глас на Иви Мендес и с невероятния ѝ бенд от 10 музиканта. „Бразилската Шаде“ пристига за първия си концерт в София, на 30 март в зала 1 на НДК, за да представи у нас новото си шоу. Билетите за концерта са на цени от 40 до 80 лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн на адрес: bit.ly/IveMendes

На въпрос как се чувства да бъде определяна като „Бразилската Шаде“ и сравнявана с други популярни изпълнители като Бьорк и Нора Джоунс, Иви Мендес споделя:

„Уверенa съм, че имам уникален глас, който всеки може да разпознае, както и че всичко, до което се докосна, се превръща в мой стил. Често съм сравнявана с Шаде, Бьорк, Бебел Жилберту и Нора Джоунс. Разбира се, приемам го като комплимент, че свързват творчеството ми с тяхната музика, на която се възхищавам. Наричат ме „Бразилската Шаде“ и определено имаме сходни вкусове с нея, но сме различни личности с много различни и индивидуални гласове. Шаде има огромен принос върху кариера ми, защото влиянието на една от песните ѝ, а именно „Smooth Operator“, ме доведе до там, че да предизвикам съдбата и да се случи така, че да работя с нейния продуцент Robin Millar. Знаех, че той ще разбере гласа ми и моята музика и взаимно ще се вдъхновим, както и стана”.


„Бразилската Шаде“ Иви Мендес споделя, че се чувства свързани с хората чрез музиката си, защото музиката ѝ е интерпретация на нейния живота.

„Ако хората се идентифициерат с музиката, която създавам, значи те също се чувстват свързани с мен“, допълва Иви Мендес.

Иви казва, че на първо място твори за себе си, а след това за нейните приятели, Бог, нейната страна и феновете ѝ, защото всички те я вдъхновяват.

„Много съм щастлива, разбира се, че музиката ми е оценена на толкова много места извън родната ми Бразилия“.

Иви Мендес описва музиката си като:

„секси, мелодична… емоционална, носеща релаксиращо настроение и много страст и любов. Обичам записите на албум – атмосферата в студиото е просто наелектризираща, но обичам и представянето им на живо. Искрено се наслаждавам на песните си, когато ги изпълнявам на концерти, защото тогава те оживяват и аз обожавам това. Когато пея, аз придавам един одухотворен, съвременен и само мой си вид на всички песни.“

Истински ще се насладите на невероятната Иви Мендес на 30 март от 20:00 ч. в зала 1 на НДК, защото както самата тя казва:

„Моята музика не принадлежи на конкретно място или за определена аудитория, така че аз съм свободна да изследвам много идеи, без никакви възражения. Намерението ми е да създавам различни музикални проекти, така че да имам възможността да изследвам сложността на стила си. Вярвам, че до момента съм показала само една малка част от мен самата, а има още толкова много, което тепърва предстои да излезе на бял свят. Надявам се, че с моите фенове ще растем, споделяйки заедно преживяванията от живота и любовта, чрез тази невероятна енергия и изразяване, което наричаме музика“.

Билетите за концерта на Иви Мендес у нас са на цени от 40 до 80 лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн на следния адрес: bit.ly/IveMendes
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.