Готови ли сте да изненадате сетивата си с нещо невиждано и нечувано до момента у нас? Иви Мендес, заедно с бенд от десет човека, идва за първи път у нас, по покана на 5PT, за да представи пред родната публика на 30 март в зала 1 на НДК новия си албум „Bossa Romantica“.

Наричат я „Бразилската Шаде“, въпреки че творчеството на Иви се характеризира със звучене, което се откроява с уникалността си. Тя притежава не само страстен латино вид, но и невероятен талант, както за композиране, така и за изпълнение.

Иви Мендес е един от пионерите на модерното бразилско звучене на международния пазар. Тя става част от ново поколение артисти, създавайки музика, на която не могат да бъдат поставяни етикети по жанр. Иви Мендес има способността да прави по неповторим начин плавен преход между боса нова звучене с влияния на модерен соул, смуут джаз и поп, с оригиналност, която я откроява, като брилянтна и уникална на музикалната световна сцена.


Мендес е от малкото бразилски певици днес с такъв невероятно космополитен подход към музиката. Това е и причината, която отваря врати на Иви Мендес на места, на които никога преди не са успявали други бразилски изпълнители, оставяйки нейния характерен отпечатък в Латинска Америка, Мексико, Европа, Азия, Америка и Бразилия. Световният успех на Иви Мендес се дължи на известните ѝ интимни изпълнения на живо, изпъкващи с извънредно индивидуален чар и магнетизъм, които я правят хипнотизираща на сцената.

Иви Мендес издава своя първи едноименен албум през 2002 г. с продуцента на Шаде – Robin Millar. „Magnetism“ е втората колекция на бразилската певица от 2009г., която става двойно платинена в Полша, а в Испания получава златни статуси само за 5 дни. На последния трети албум на Иви Мендес, носещ заглавието „Bossa Romantica“, ще можете да се насладите на живо в София само след няколко месеца.

На 30 март 2017 г. ни очаква една емоционална вечер с неповториямия глас на Иви Мендес и бразилската разтапяща боса нова музика на нейния бенд. От днес билети за събитието ще намерите в мрежата на Eventim и онлайн на eventim.bg на цени от 40 до 70 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.