За пета поредна година концерт-спектакълът „Нашето време“ ще отправи вдъхновяващо послание и паралел между историята и съвремието.

На 19 октомври сцената на емблематичното кино „Освобождение“ ще събере заедно изпълненията на: Руслан Мъйнов, Мирослав Иванов (Обичайните заподозрени), победителката в „Гласът на България 2018“ Ния Петрова, вълшебната Нели Андреева – солист в ансамбъл „Филип Кутев“, завладяващите Димитър Атанасов и Христо Младенов, барабаниста на Подуене блус бенд Емил Тасев и пианиста Любо Цанев.

Появата на момчетата от „Бага-Тур“ със сигурност ще е един от най-чаканите моменти в спектакъла. Предвижда се те да представят атрактивна демонстрация на тракийска бойна сцена, която със сигурност няма да остави безразлична публиката.


Както всяка година, специален гост на програмата е актьорът Янко Лозанов, чиито рецитации на патриотични стихове са разтърсващи.

Организатор на събитието е Марио Георгиев, популярен в медийното пространство като човека, зад когото стоят куп събития и инициативи, свързани с родолюбието, българщината и националното самосъзнание.

Чрез концертен разказ отдаваме чест на малкото неща, които може би ни карат да се гордеем, че сме родени на тези географски ширини. Фолклор! Език! Вяра!„, разказва Марио, по повод актуалния концерт „Нашето време“. „Оценявайки късмета да имаме знайни и незнайни исторически личности, от които да се вдъхновяваме и учим, всеки трябва ясно да си даде сметка, че въпреки всичко в момента тече нашето време. Време, в което зависи от нас дали ще бетонираме едни здрави морални и честни примери за бъдещето, или ще сме безпътни и нестабилни като дърво без корен.“

„Нашето време“ ще запали своя пламък на 19 октомври 2019 г. от 19 часа на сцената на кино „Освобождение“ в София. Билети може да намерите в мрежата на Еventim.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.