За 19-а поредна година Искра Радева организира гала концерта „Коледни звези“ на 15 декември в Зала 1 на НДК. Актрисата отново събира най-големите имена от родната сцена за тържествения спектакъл – Йорданка Христова, Маргарита Хранова, Росица Кирилова, Тони Димитрова, дует Ритон, Камелия Воче, Краси Аврамов.

За втори път в тяхната компания ще бъде украинската попзвезда и отскоро българска снаха Катя Бужинска. Преди година името ѝ не фигурираше на плаката, тъй като Искра Радева я подари като изненада за почитателите си.

„Тя не е българка, но ще изпее два големи хита, единият от които е българска народна песен. Тя и Алла Пугачова са били единствените гост изпълнители на Сан Ремо“, така актрисата я представи преди година, а сега издаде, че отново ще изпълни наш фолклорен бисер.


„Всяка година представям и по няколко изгряващи звезди, които през годините са доказвали, че ще станат звезди и са ставали такива“, повдига още завесата за шоуто харизматичната дама.

Едната от тях е тазгодишната ни представителка на Детската Евровизия – 10-годишната Лидия Ганева, която стана любимка на публиката в Малта, където се проведе финала преди две седмици, въпреки че журито я поряза чак на 9-о място.

Другата звезда е шоколадовата перла от X Factor Стивън Ачикор. Нигериецът впечатли тв зрителите със своето въздействащо изпълнение на „Облаче ле, бяло“, което ще изпее на „Коледни звезди“.

За първи път в галаспектакъла ще се включи и комикът Краси Радков. Той ще влезе в няколко от най-популярните си образи, за да разсмее публиката със своите малки представления. Шкумбата също ще внесе весело настроение в залата и ще изпълни и един от хитовете на века.

Самата Искра Радева все още не е решила каква песен да представи, но по всяка вероятност ще изпълни и един дует с Марги Хранова, а балет „Веда джуниър“ ще украси сцената.

Концертът е 19-и поред и отново е под мотото „Звездите на България в хитовете на века“.

„Може би в това се крие интереса и обичта на публиката, защото в една вечер могат да чуят 25-30 от най-любимите си песни. Могат да чуят любимите си песни през годините, с които са израствали, влюбвали и разлюбвали, женили и развеждали. Концертът е традиция, има си публика, която си го чака всяка година. Имало е мигове, в които си казвам „Край! Повече няма да го правя, защото е много тежка организацията, трябват ми няколко месеца работа, за да я осъществя. Но като ми звъннат от билетния център на НДК и ми кажат „Исе, почнаха да търсят концерта“ и аз си казвам „Не, няма да разочаровам публиката, ще го направя и тази година“. И така година след година стана на 19 години“, завършва Искра Радева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.