България ще бъде една от първите страни в Европа, които ще чуят на живо най-новия албум на световноизвестната етно изпълнителка Ищар. На 18 октомври любимката на българската публика ще излезе на сцената в зала 1 на НДК заедно с мултиинструменталния си бенд, за да изпее голяма част от чисто новите си композиции, както и най-популярните си парчета.

Билетите за събитието, организирано от Арт БГ, са в продажба в мрежата на Eventim на цени между 40 и 80 лв. Най-големите фенове ще могат да се възползват от 10 лв. отстъпка за първите 300 бройки. При закупуване на електронен билет, отскоро актуална е и опцията за бързо и лесно чекиране на входа на залата през мобилно устройство като алтернатива на разпечатване на билета.

Представено официално буквално преди броени дни, изданието „Baila“ е на музикалния пазар от 24 юни. То съдържа 12 трака, между които е и вече превърналият се в тотален хит сингъл „A Paris“. В традициите на ориенталския и джипси поп, парчето моментално завладява съзнанието и подканя за танци със своя заразяващ ритъм и лятно настроение.


„В деня, в който пристигнах в Париж, бях очарована от богатството на населението му, прииждащо от всички хоризонти и енергията, излъчвана от тази смес от култури. Аз, която съм пътувала много по света, на секундата бях пленена от този изключителен град и неговото усещане за динамика и жизнерадост. Днес повече от всякога бих искала да споделя със света тази своя емоция“, разказва Ищар за това как се ражда парчето.

Това е само малка част от целия цветен музикален микс, който изпълнителката от мултинационален произход е подготвила на своите фенове и с които утвърждава своето голямо завръщане.

Изпълняваща музика на арабски, израелски, френски, испански, английски и български, Ищар има продадени няколко милиона албума и множество световни хитове, между които “Last Kiss”, Habibi (Sawah), “C’est La Vie” – постижения, с които без съмнение заслужава титлата „Кралица на етно музиката“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.