След два концерта в София през тази пролет, билетите за които бяха разпродадени за броени дни, Ицо Хазарта е подготвил ново издание на шоуто към дебютния си соло албум „Неправилен рап“ в Sofia Live Club на 28 септември (събота), като това е и откриването на клуба за новия сезон.

2019 определено бе годината на Хазарта: през февруари „Браво“ превзе ефира, през месец май хит беше „Гладен“, а саундтрак на летните месеци стана парчето му съвместно с Mascota & D-Trax „Известна“.

Видеоклиповете към трите трака общо са генерирали близо 20 милиона гледания в YouTube, албумът продължава да владее първите позиции в класациите на дигитални магазини като iTunes, Deezer и Spotify, а като продажби на дискове „Неправилен рап“ без съмнение е най-успешният музикален албум в модерната история.


Верен на себе си, Ицо Хазарта е пренесъл на сцена музиката си с впечатляващо шоу, с участието на Белослава и Homelesz, както и красавиците от балет „Нова“. Билети за събитието вече се продават в мрежата на Eventim на цени от 20 и 33 лева като по-скъпият билет включва CD с албума „Неправилен рап“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.