Майсторът на акустичната китара Том Синатра, който е племенник на легендата Франк Синатра, ще бъде специален гост на концерта на италианската звезда Ал Бано със Софийска филхармония в София.

На 6 октомври в зала 1 на НДК виртуозният музикант ще завладее публиката с уникалния си талант и присъствие на сцена малко преди Ал Бано да изпълни най-големите си хитове – „Felicità“, „Libertà“, „Sempre sempre“ и много други.

Работил с цял куп знаменитости, сред които звездите Марк Нопфлър, Тото Кутуньо, Микеле Плачидо, племенникът на Синатра с майсторство и финес печели сърцата на феновете в цял свят. Във впечатляващата му биография влизат редица награди, сред които и отличие от най-престижния италиански фестивал в Сан Ремо.


С акустичните си сола, страхотният китарист ще допълни магичната атмосфера в зала 1 на НДК. Франк Синатра няма да бъде единствената изненада за родната публика по време на незабравимия концерт на легендарния певец Албано Каризи. Редом до великия изпълнител ще излезе синът му Яри, който също е изключително талантлив музикант.

Билети за концерта на Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Събитието е с начален час 20:00. Организатор е MOKO Solution. Събитието се провежда с подкрепата на Италиански културен институт. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.