Историческият концерт на Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация на 21 април в зала “Арена Армеец” ще се излъчва директно онлайн поради огромен интерес от феновете в чужбина, а и за тези, които нямат възможност да присъстват в залата.

5-часовото зрелищно шоу на четирите култови банди ще се случи за първи път тази събота и ще премине под мотото “Въпреки всичко!” – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието…

Официално директно онлайн предаване на концерта можете да гледате на: svetlio.bg/live


Началният час на излъчването е 18.30 ч., а цената на билета за всички е 10 лв. Процедурата по прикачване към стрийминга е в няколко последователни стъпки и отнема няколко минути.

Четирите култови български банди се събират за първи път заедно на толкова голяма сцена. На нея ще стъпят близо 40 музиканти. Специално участие в събитието ще имат Кольо Гилъна, Милена Славова, Михаил Йосифов и други. Легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок и създатели на  ъндърграунд културата в края на 80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хилядите фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения.

На 21 април ще чуем някои от любимите за цели поколения култови песни – “Бате Гойко”, “Най-щастливият ден”, “Под шарената сянка”, „Само двама” и много други.

Билетите за култовото събитие на 21 април в “Арена Армеец” се продават с пълна сила в интернет на Еventim.bg и още на касата на Еventim на ул. „6-ти септември” 58, ет 1, в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, Office1Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Usit Colours, Български пощи, клуб Строежа, Вастелс България, магазини Технополис, книжарница Бард и други.

Цената е 35 лв. за билет за терен и 40 лв. за седящо място. В деня на събитието и на място (ако все още има), билетите ще са съответно по 45 и 50 лв.

Ето и програмата за 21 април (събота) по часове:
17:30 – Отваряне на входовете на залата
19:00 – Нова генерация
20:00 – Ревю
21:15 – Контрол
22:35 – Хиподил
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *