Неусетно, идеята Hip-Hop Souls стана на 1 година, после и на 2. Отбеляза го с два мощни рождени дни, които верни на първоначалния си замисъл се случиха в различни столични заведения.

Hip-Hop Souls Vol. 8 е естествената еволюция на всичко случило се, с което да покажем на къде е тръгнал българският хип-хоп.

secta
Secta

3 декември, клуб *Mixtape 5* – една среща от друго хип-хоп измерение. ХИП-ХОП, DJ-инг, брейкденс, бийтбокс, графити и като цяло, субкултурен свят! Така нещото, започнало живота си със споделянето на интереси в социална мрежа се превърна в регулярно събитие, което общите усилия на хората зад HHS, VULSIMA и DJ RUD FELLAH превърнаха в очакван софийски празник, който в най-скоро време ще бъде изнесен и в други градове.


starteras
StarteraS

В началото на декември предстои публиката да се събере на едно място с изпълнители като легендарните X-Team или младият SECTA, твърдият ATILA, суровият MD BEDDAH или една от най-стикованите комбинации в хип-хоп средите като ЖЛЪЧ и ГЕНА! Уникални диджеи като: STARTERAs, RAWLAND, AKASHA, UNKLE BILLY и RUD FELLAH!

Не пропускайте да станете част от тази грандиозна хип-хоп сбирка!

x-team
X-Team

Hip Hop Souls Vol. 8 / *Mixtape 5* / 03.12
Кога: 3 декември 2016
Къде: „Mixtape 5“
Вход: 8/10 лв.* (*след 22:00)
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.