Фестивалът в Пловдив с участието на Evanescence и Guano Apes става все по-голям, нови 12 групи бяха потвърдени за първото издание на Hills Of Rock, който ще се проведе на 30.06 и 01.07 на Гребния канал в Пловдив. Фестивалът ще се реализира ежегодно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Френската хеви метъл банда Existance, румънците Basska, гърците Folk & Roll, Conquering Lion от Македония, Shazalakazoo от Сърбия, наред с българските Paraplanner, Bloodrush, Hayes & Y, Plastic Bo, Lieveil, Мерудия и Уикеда ще забият на две допълнителни сцени, които ще бъдат изградени на територията на фестивала. Освен тях е потвърдена и още една група за главната сцена, която ще бъде обявена в началото на месец април.

Билетите на цена от 80 лв. за двата фестивални дни са на изчерпване, а последни бройки ще намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “НА ТЪМНО”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

Обявени до момента за Hills Of Rock 2017:
Evanescence, Guano Apes, Raveneye, Imminence, Existance (FRA), Basska (RO), Folk & Roll (GR), Conquering Lion (MK), Shazalakazoo (SR), Sevi, Siluet, Krossfire, Dream Skiller, Paraplanner, Bloodrush, Hayes & Y, Plastic Bo, Lieveil, Мерудия и Уикеда.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *