След повече от 25 години мълчание култовата група Тангра, любима на поколения българи се завръща с нов проект, нова енергия и с ВИП концерт на 24 юни в зала Сити Марк Арт Център (старото кино "Левски") в София.

Константин Марков, Станислав Сланев – Стенли, Дани Ганчев и гост музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов (добре познати от Grаvity Co) ще представят пред вярна публика най-големите и обичани хитове на Тангра от всички периоди.

Петимата, които в момента усилено работят над нов албум, подготвят да изпълнят и някои от новите си парчета за първи път по време на събитието.


Изгарящи от нетърпение и готови за тази ексклузивна среща с публиката, музикантите от Тангра решиха да провокират верните си фенове, отправяйки им забавно-емоцинално предизвикателство, а именно:

Довършете фразата “Тангра – групата, която ……” , като запишете свое видео-селфи (с дължина до 10 секунди), с което да издразите какво е Тангра за вас. След това изпратете видео-селфито на лично съобщение във Фейсбук страницата на Група Тангра до 10 юни включително, и с телефон за връзка.

Най-оригиналните предложения ще бъдат включени в трейлъра за ВИП концерта на 24 юни, а авторите им ще получат специална покана и място във ВИП зоната на Сити Марк Арт Център.

Билетите за ВИП събитието на 24 юни – 20.00 ч., могат да се закупят от системата на Ticketportal.bg и Ticketsbg.com, както и на касата на Сити Марк Арт Център на бул. „Янко Сакъзов” №30. Цена – 20 лв за билет.

В Ticketportal.bg вече се продават и билетите за големия и дълго очакван концерт на група Тангра, който ще се състои на 1 декември в зала 1 на НДК. Скоро ще бъдат обявени и подробности за него.

Снимка: Александър Нишков
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.