Евтини самолетни билети

Поради огромен интерес от страна на публиката, любимата на поколения българи група Тангра обяви допълнителен концерт, който ще е от 18.00ч на 24 юни (петък), в зала Сити Марк Арт Център (старото кино Левски) на бул. ”Янко Сакъзов” №30. Първоначално обявеният концерт от 20.00 ч. е напълно разпродаден, похвалиха се от групата.

“Оловният войник”, “Богатство”, “Нашият град” и още много от вечните песни на Тангра – банда и публика ще запеят в един глас по време на двата концерта в петък вечер.

Константин Марков, Станислав Сланев – Стенли, Дани Ганчев и гост музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов (добре познити от Grаvity Co) в момента работят усилено, за да представят най-големите хитове на Тангра  от всичките й периоди – с нова енергия, нов заряд и осъвременено звучене!


След повече от 25 години мълчание Тангра се завръща ударно на сцената, а петимата музиканти вече нямат търпение да се срещнат с феновете си! На 24 юни (петък) ще имат щастието тази среща да се случи цели два пъти – с концерти от 18.00 ч. и от 20.00 ч.

Билети за концерта от 18.00 ч. на 24 юни (петък) могат да се закупят от системата на www.Ticketportal.bg и www.Ticketsbg.com, както и на касата на Сити Марк Арт Център на бул. „Янко Сакъзов” №30. Цена – 20 лв за билет.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.