Група Сленг отпразнува 20 години от създаването си с концерт в столичния клуб "Terminal 1" на 22 март. Специален гост на събитието беше Дара Екимова, дъщерята на Дими. Тя изпя песента "Остани" в красив дует, зедно с новия вокалист на Сленг - Владо Михайлов.

„Тази вечер тук липсва само един човек. Но аз вярвам, че той е с нас и много се радва за това, че музиката на Сленг продължава да се слуша от толкова много хора!“, каза Дара в емоционалното си обръщение към гостите на събитието.

Сред посетителите беше също и нейната майка Ива Екимова. Михаела Филева, Ясен Зердев, Рейчъл Роу, Дичо, LaTiDa и други популярни артисти и изпълнители също посетиха събитието посветено на 20-годишнината на групата.


Една от най-обичаните песни на Сленг – „Мой свят“ беше изпълнена от музикантите, записали оригиналната версия на парчето. Митко Кърнев, Юрий Божинов и Димитър Митев – Дънди излязоха на сцената, за да пренесат магията на 90-те години в днешни дни.

По време на концерта прозвучаха също и новите песни на групата, част от които бяха издадени в наскоро реализираното EP – „Бъди“/“Be“. Феновете посрещнаха развълнувано изпълнението на най-актуалния сингъл на групата „Където си ти“.

След отбелязването на своята годишнина, музикантите от Сленг продължават с усилена работа по своя предстоящ нов албум, който се очаква да излезе през есента на тази година.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.