Група Ревю ще представят новия си албум „Ревюлюция” на 3 юни от 20:00 ч. в Зала 3 на Националния дворец на културата (НДК). В концерта, продуциран от НДК и част от “Салон на изкуствата” 2016, участие ще вземат актьори от филми и спектакли с музиката на групата, „Таралежков” и „Лоши петли”.

Ревю създават водовъртеж пред сцената и разпалват малки революции там, където детето в нас още се бунтува срещу несправедливостите. Но всяка революция пламва от любов и Ревю ще ни го докажат за пореден път с новия си албум, с техните гости и с напомнянето, че „родени сме да се обичаме, родени сме да полетим, родени сме да се привличаме…“.

Историята започва някъде около „Кравай“ – там, където се поражда новата градска музика, където съмишленици се събират, за да поприказват прямо за живота и чрез музиката да го увековечат. А това е животът на вечно младите, тези, които ясно виждат отвъд удобството на илюзията и не се стесняват да я критикуват и разобличат.


Родена от заряда на легендарната група Кале, Ревю е чистата емоция на младостта, на бунта и дързостта да се бориш за каузата да си, осъзнато. Бунтът е завинаги, свободата – вечно млада, затова и Ревю са на сцената на НДК.

Билетите вече са в продажба на цени от 20 лв. на касите на Билетен център – НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.