Евтини самолетни билети

Музикантите от Gravity Co. са готови за първия си концерт от началото на годината, който ще бъде на 13 февруари (сряда) в “Терминал 1”. Ден преди да ни залее “истерията по 14 февруари” от столичният клуб ще се лее много качествена, дори феноменална българска музика, добре позната и много обичана. Ще ни я поднесе любимата група в оригинален състав, а това са Явор Захариев (вокал), Ивайло Чалъков (китара), Петър Съмналиев (програминг, клавишни) и Стефан Попов (барабани).

Gravity Co. се събраха ударно с два напълно разпродадени концерта точно преди една година, след четири годишна пауза и за радост на многобройните си стари и нови фенове. Новина е, че на 13 февруари към няколко от вълшебните парчета на Gravity Co. ще се присъедини специално и Ерсин от група Jeremy?.

Ще чуем „Empty World“, „Ain“t No Sunshine“, „Mr. No One“, „Paper Trail“, „Wings“, „Away“, „Time, Keep It, Higher“, „Anything Goes“ и още. Концертът ще започне след 22 ч. с екстарвагантните Les Animaux Sauvages – electro/minimal wave/post-punk проект, зад който стоят Насо Русков и Ивайло Стоядинов – Чарли (познати ни от Babyface Clan) и Сибила Серафим (актриса, певица и пианистка, участвала в различни театрални, филмови и музикални приключения).


Очертава се силна и определено стилна музикална сряда вечер, истинско щастие за ценители и фенове на всички тези музиканти. Освен това на сцената на 13 февруари ще има и трима рожденници, а кои са те – ще разберете, ако сте там. Началото е в 22.00 ч., а вратите на “Терминал 1” се отварят в 21.00 ч.

Билети за събитието ще намерите в системата на Еventim.bg, както и на входа на клуба в деня на събитието (ако все още има). Цената им е 15 лв за билет. В деня на събитието ще са по 20 лв. Можете да ги закупите още от щанда на Еventim на ул. „6 септември“, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.