Графа и бенда му ще излязат на сцената на Sofia Live Club на 10 февруари, за един страхотен концерт пред феновете в столицата. Това ще бъде последния лайф в София с цялата му група преди големия концерт в НДК на 27 ноември, с който ще приключи националното турне на Графа за 2018 г.

На сцената заедно с изпълнителя ще се качат музикантите Борислав Бояджиев – DJ Borche, Венцислав Трифонов, Мирослав Иванов, Красимир Тодоров, Александър Обретенов, Васил Крумов.

На 10 февруари, гостите в Sofia Live Club ще имат възможността да бъдат сред първите фенове, закупили билет за концерта в НДК през ноември. На входа на клуба ще има специална каса на Eventim, от която най-верните почитатели ще могат да се подсигурят с място за дългоочакваното шоу. Всеки, който купи два билета за зала 1 на НДК, ще получи на място личен подарък от Графа – фен-тениска, специална светеща гривна, както и снимка с изпълнителя.


Преди дни от „Монте Мюзик” обявиха датите за националното турне на Графа и неговата група. Това са градовете Пловдив – 31 май (Античен театър) и Летните театри в Бургас – 4 юни и Варна – 5 юни, като големият финал ще е на 27 ноември в зала 1 на НДК.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Снимка: Нели КуртеваКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.