С емоционални включвания на живо в социалните мрежи Влади Ампов – Графа обяви, че дълго планираният му концерт на стадион „Българска армия“ се трансформира в 3 концертни вечери на стадион „Юнак“. Датите на събитията са 14, 15 и 16 юли. От музикална компания „Монте Мюзик“ споделиха, че планират и концерти в градовете Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Близо година Графа и екипа му работиха върху първия му концерт на стадион „Българска армия“ на 10 юни. На финалната права обаче проектът беше замръзен, както всички големи събития у нас и по света, но феновете запазиха надежда, че срещата им с любимия изпълнител все пак ще се случи през лятото на 2020 година.

Голямата новина, че възобновява концертите си, съобщи лично Графа. Всички, които са закупили билети за стадион „Българска армия“ ще имат възможността да си изберат една от трите дати – 14, 15 или 16 юли и да съпреживеят с музиканта и бенда му завръщането на голямата концертна сцена. Несъмнено предстоящите концерти ще са неповторими след няколкомесечната изолация, която преживяхме.


Преформатирането на големия концерт в три по-малки и изместването му във времето, имат за цел в максимална степен да гарантират сигурността и здравето на посетителите. Пропускателният режим, мерките за сигурност и дезинфекция ще бъдат по-лесно осъществими при разделяне на публиката в три вечери.

Графа споделя, че поредицата от концерти в никакъв случай няма да го изтощи, а напротив – сега повече от всякога се вълнува да излезе на сцената и да се срещне с публиката си, живия контакт с която силно му липсва през последните няколко месеца.

От „Монте Мюзик“ и Eventim вече съобщиха начините, по които закупилите билети за „Българска армия“ могат да ги презаверят за избраната от тях дата за концерт на стадион „Юнак“. Новите си места феновете ще получат онлайн, а информацията точно как да се случи това, е публикувана в сайта на Eventim и в събитието във Facebook. От 14 юни стартира продажбата на билети за всички, които все още не са си закупили.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *