В специален видео поздрав към родната публика Горан Брегович обеща „истинска лудост“. Посланието на световноизвестния музикант и композитор, който на 13 април ще представи в Арена Армеец новия си спектакъл “Три писма от Сараево”, идва директно от дома му в Белград, където звездата репетира усилено за концерта у нас с най-популярния балкански бенд, а именно „Оркестъра за сватби и погребения“.

„Здравейте на всички в България, аз съм Горан Брегович! На 13 април ще представя “Три писма от Сараево” в Арена Армеец. Ще се видим там, ще бъде лудост! Ако не полудеете, това няма да е нормално!“ – гласи посланието на музиканта, отправяйки сериозна заявка за един въздействащ и емоционален концерт, типичен за темперамента на балканското величие.


Новият шедьовър на Брегович “Три писма от Сараево” обединява християнските, еврейските и мюсюлманските музикални традиции, като изпраща послание за мир и разбирателство. Уникалният проект е празник на културните различия и единство – посланието, което балканската звезда изпраща с композициите си.

Горан Брегович ще зарадва родната публика и със специален подарък – Three Letters Live CD, което включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно в деня на самото събитие след предоставен билет при влизане в залата.

Спектакълът на Горан Брегович с “Оркестър за сватби и погребения” и симфоничен оркестър е на фаталния петък – 13 април 2018 г. от 20:00 часа в Арена Армеец. Билетите за концерта са на цени от 35 до 55 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор e Moko Solution.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.