Седмицата преди празниците е изпълнена със страхотни партита. Празничното настроение започва да набира пълна сила, а с него и страхотните музикални предложения на © Меломан.бг и Eventiplier за вечери, изпълнени с много позитивни емоции и качествена музика за любителите на трап, хаус, тех-хаус, хип-хоп. И не само…

Този петък – 20 декември култовата поредица We Trap продължава. В сърцето на София ще можете да се забавлявате в един от най-актуалните клубове в града. DopeZoo и Sava са се погрижили краят на годината да бъде изпълнен с горещи хитове от световната трап и хип-хоп сцена. Повече информация за събитието можете да намерите в календара ни тук.

Събота вечер отново продължава с EXE Club и партито – Bamboleo. Вечерта ще бъде изпълнена със звуците на хаус и техно, а гост DJ в клуба ще бъдат Neverdogs, Frank Storm, Matteо Gatti и EM Vade. Tommy Paone и Marko Kay от небезизвестните Neverdogs ще се погрижат за една незабравима вечер изпълнена с качествена хаус и техно музика. Повече информация за събитието можете да намерите в календара ни тук.


Предложенията продължават с пълна сила. Ако се чудите кой има рожден ден в края на годината, то отговорът е един от най-известните клубове в София – Bedroom Premium Club. Рожденият ден ще бъде не една, а цели две вечери – петък 20.12 и събота 21.12.

Празничното настроение също ще бъде х 2, а всички, които изберат да отбележат рождения ден на Bedroom Premium Club ще могат да се насладят на една страхотна вечер, за която ще се погрижат DJ Mascota & D-Trax. Повече информация за събитието можете да намерите в календара ни тук.

Фестивали, концерти и партита от чужбина можете да намерите в нашия календар, а за тази седмица ви препоръчваме:

Printworks London AW19: Unleash Presents Solomun, Лондон. Повече информация за събитието можете да намерите в календара ни тук.

90’s & 00’s XXL @ Silverdome 2019, Холандия. Повече информация за събитието можете да намерите в календара ни тук.

Teksupport x Klockworks: Photon, САЩ, Ню Йорк. Повече информация за събитието можете да намерите в календара ни тук.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *