България е част от световното турне на Филип Киркоров с шоу-спектакъла "Я" (в превод от руски "Аз") през септември 2017. Турнето на "Краля" на руската поп музика в България стартира от Русе, следват - Варна, Бургас, Пловдив и София.

„Я“ е високотехнологична програма, в която участват 80 артисти, подбрани с кастинги от цяла Русия. На сцената, окъпана в светлина, са позиционирани красиви, огромни, трансформиращи се крила и лед екрани с впечатляваща, концептуална визуализация. Спектакълът „Я“ е с продължителност 150 минути, през които зрителите ще чуят освен хитсинглите и песните от новия албум на звездата.


Впечатляващият международен екип, стоящ зад грандиозния спектакъл „Я“:

  • Режисьори – Франко Драгоне и Павел Брюно, заедно създадали 5 проекта на Цирк Дю Солей и бляскавото шоу на Селин Дион “A New Day”;
  • Хореограф – Тони Теста /САЩ/, работил с Майкъл Джаксън, Джанет Джаксън, Кайли Миноуг;
  • Архитект и дизайнер – Маркос Винал /Белгия/;
  • Художник на осветлението – Алан Лорти /Канада/, режисирал осветлението на Роберт Лепаж, Едуард Лока, Лара Фабиан и мюзикъла „Нотр Дам Де Пари”;
  • Музикален директор – Иван Кассар /Франция/, работил с Лара Фабиан, Джони Холидей.

Филип Киркоров е без съмнение най-успешният артист на руската музикална сцена, който поставя летвата все по-високо с всяка нова продукция. Най-продаваният руски изпълнител за всички времена никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.

Роден е на 30 април 1967 г. във Варна, в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР. Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени — Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, Карнеги хол в Ню Йорк.

Русе
17.09.2017 г. – “Булстрад Арена”
Варна
19.09.2017 г. – Дворец на културата и спорта
Бургас
22.09.2017 г. – Летен театър
Пловдив
24.09.2017 г. – Колодрум
София
25.09.2017 г. – НДК, зала 1

Билетите се разпространяват в мрежата на Eventim.bg, централната каса на НДК, бензиностанции OMV, мрежите на Office1, Orange.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.