Евтини самолетни билети

Кралят на руската поп музика Филип Киркоров ще представи новото си шоу "New Project "Я+R" второе Я" ("Второто ми аз") премиерно в 5 български града през юни – София, Пловдив, Русе, Бургас и Варна.

Идеята за мега спектакъла е започнал от желанието за подобряване на шоуто, създадено от творческия двигател на Сирк Дю Солей – Франко Драгоне. Резултатът след реализацията на всички замислени идеи обаче е едно ново шоу, което ще надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект.

В „New Project „Я+R“ второе Я“ звездата от български произход кани зрителите в пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства. Сюжетът на миналата шоу-програма на Филип Киркоров се фокусираше върху дарът, който малкият Филип получи от Бог с думите „Хората го търсят цял живот, а аз ти го подарявам“. Така зрителите успяха да проследят цялостното развитие на творческата кариера на артиста от първите стъпки към самия Олимп.


В новата програма певецът е съпроводен от образите на „Муза“ и „Ангел“ – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип.

Концертите ще включват както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, „счупили“ рекордите на руските радио класации, като „Цвет настроения синий“, „Ибица“ и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.