Евтини самолетни билети

Впечатлена от любовта на българските си почитатели, емблемата на Балканите Драгана Миркович реши да изрази своята благодарност, като им поднесе поредната си изненада. Сега звездата ще предостави възможност на всички свои фенове у нас сами да изберат кои песни да изпълни певицата на BEST OF шоуто ѝ, което ще се състои след малко повече от 2 седмици в „Арена Армеец“.

Всеки желаещ може да се включи и да участва в анкетата, като отбележи и гласува за песните, които иска да чуе на живо на 16 декември. Списъкът включва както най-големите хитове на изпълнителката, така и по-новите ѝ парчета.

„Всичко, което правя, го правя за моята любима публика. На сцената съм само заради тях“, споделя юго легендата. „Всеки от вас ме дарява с невероятна енергия, която ми дава крила и буквално ме кара да полетя от щастие. Затова сега и аз искам да ви поднеса своята обич, като ви изпея най-любимите мои песни по ваш избор“, признава Драгана.


По този начин именитата певица отново засвидетелства уважението и признателността си към родната публика. Подобен реверанс от страна на звезда, при това от класата на Драгана Миркович, е прецедент към българската публика.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.

Снимка: Милена Джорджевич
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.