Поради големия интерес към концерта „Нова Генерация завинаги“, ePay предоставя възможност за онлайн лайф стрийм на събитието за феновете в страната и чужбина, които нямат възможност да присъстват на място.

Необходимо е желаещите да се регистрират чрез имейл на специалната платформа – estream.bg, където ще получат код за достъп да гледат на живо случващото се на сцената на Joy Station, на 19-ти февруари от 20:00 часа.

За първи път на концерт в България ще бъде използвана изцяло дигитална система за закупуване и проверяване на билети – bit.ly/1NoVkbQ. Хората ще могат да използват единствено мобилните си телефони, а билетите със специално генерираните баркодове ще бъдат сканирани на входа на клуба. За тези, които използват смартфони с Android, е необходимо да свалят приложението Pass2U.


Очаква се музикантите от настоящия състав на „Нова Генерация“ – Мишо, Катя, Крис и Мони да изпълнят емблематични парчета на групата. Заедно с тях в музикалното събитие ще вземат участие „Ревю“, „Абсолютно Начинаещи“, Kinky Romantic, „Тонодеро“, The Bedlam Club, Насо Русков, Димитър Василев – Нуфри, Росен Даскалов – Тичъра и Деян Драгиев – Даката.

Организаторите обещават на публиката да чуят любими парчетата от 80-те и 90-те години, както и ново звучене, и изненади от групите. За първи път към музикантите на „Нова Генерация“ ще се включи и младата Александрина Александрова, която е позната като вокалист и басист на група „Парапланер“. До датата на събитието единствено съставът на новата формация „Тонодеро“ ще остане загадка за публиката.

Снимка: Нели Воева
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.