Евтини самолетни билети

Като част от честването на две десетилетия на фестивала EXIT, телевизия EXIT ще ви представи специална многочасова програма в навечерието на Нова година.

Празничният сет ще включва някои от най-големите имена в богатата история на фестивала, като например The Cure, The Prodigy, Migos, Дейвид Гета, The Chainsmokers, Моби, Faithless, Motorhead, Джейсън Деруло, Atoms For Peace, Лиъм Галахър, Деймън Олбърн, Hurts, Pet Shop Boys, Нийл Роджърс, Fever Ray и много, много други.

Еклектична комбинация от исторически изпълнения от главната сцена, озаглавена „EXIT To 2021“ ще обедини феновете по света на 31 декември с най-добри пожелания за Нова година, която всички очакваме да бъде несравнимо по-добра от предишната.


Имайки предвид, че предстоящите новогодишни празници ще бъдат уникални с факта, че по-голямата част от хората ще ги прекарат вкъщи при много специфични обстоятелства, ние решихме да направим това, което правим най-добре – да предложим на EXIT хората, които са в настоящата ситуация, някои от най-важните моменти в богатата история EXIT Festival и да ги забавлява по възможно най-добрия начин по време на Нова година“,каза Мая Старчевич, програмен мениджър на Главната сцена на фестивала EXIT.

Предстои ни истински многожанров спектакъл на два добре известни адреса – страниците на EXIT на Facebook и YouTube. Шоуто ще се състои от EDM, хип-хоп, реге и фънк бийтове, ожесточени китарни рифове и поп романтика!

Някои от най-големите световни суперзвезди днес, чиито изпълнения на фестивала EXIT се преразказват от години, ще отговарят за поддържането на партито при условия, които се надяваме никога повече да не срещнем. Многобройни изпълнители бързо се отзоваха на поканата да бъдат използвани техните записи в това специално предаване за Нова година, заявявайки, че са развълнувани от участието си в такъв проект.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.