Евтини самолетни билети

След като EXIT обявиха серия от най-добрите китарни групи от всички поколения, вариращи от The Cure до Greta Van Fleet и много други, съчетани с някои от най-големите диджеи като Carl Cox, Amelie Lens и още десетки, световно известният фестивал добавя към музикалното си разнообразие мощна хип-хоп банда от 30+ изпълнители.

Те ще бъдат предвождани от Skepta, крал на римите в Обединеното кралство, който се изявява не само като рапър, но и като активист и единственият MC, който успя да популяризира лондонския стил на звучене в САЩ. Негови почитатели са Mick Jagger, Pharrell Williams, Drake, Naomi Campbell, както и A$AP Rocky, с когото пуснаха планетарния хит “Praise the Lord“.


Феноменалната IAMDDB също идва от Британските острови, след като е била включена в листата на BBC за техния прочут списък на Sound of 2019, така че е съвсем естествено, че нейните трап-джаз парчета „Shade“, „Drippy“ и „Kurr£ncy“са в основата на най-добрите хип-хоп и R&B партита.

За да запази финалът в неделя на Main Stage в духа на хип-хопа, EXIT ще бъде домакин на майстора на живите изпълнения – Desiigner. Той е създател на най-вирусната хип-хоп песен на десетилетието -„Panda“, която достигна върховете на американските класации и има над един милиард прегледи на YouTube до днес.

Това лято EXIT ще се проведе в грандиозната Петроварадинска крепост от 18-ти век, от 4 до 7 юли, а билети с отстъпка все още можете да намерите в секцията ни Събития.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.