Неприятна новина за меломаните от Стария континент. Тазгодишното юбилейно издание на най-големия фестивал на Балканския полуостров – Exit Festival, се отменя се отменя за 2021 г. 

Причината, очаквано – влошената ситуация с разпространението на коронавируса в съседна Сърбия. Все още няма яснота за новите дати на фестивала, но организаторите уверяват, че догодина той ще бъде факт.

Ето официалното писмо, с което те се обърнаха към феновете.


„Скъпи приятели,

За съжаление здравната ситуация в Сърбия не се подобри, откакто за последно се обърнахме към Вас и имайки предвид, че Вашето здраве и безопасност са на първо място, празнуването на 20 години EXIT Festival няма да се проведе от 13 до 16 август тази година на крепостта Петроварадин.

Ще обявим датите на EXIT 2021 до края на месеца, но тъй като разсрочването на фестивалните дати е трудоемък и всеобхватен процес, който отнема време, затова Ви молим за малко повече търпение.

Информация относно възстановяването на суми за всички, които не желаят да запазят билета си за следващото издание на фестивала, ще бъде публикувана скоро, както и всяка друга важна информация за фестивала.

Бъдете здрави и се грижете един за друг.“
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *