Феновете на италианската музика вече тръпнат в очакване. Ерос Рамацоти идва у нас след броени дни. Певецът ще гостува за втори път в България и интересът към събитието е огромен. Билетите за шоуто му в зала "Арена Армеец" на 26 септември вече са почти разпродадени.

Преди да започне репетиции за турнето си, Ерос е заснeл специални клипове, които ще се въртят на огромен екран зад гърба му. Кадрите ще представят исторически сгради в Рим. Очаква се изпълненията му да продължат над 2 часа, но времето ще зависи и от реакцията на публиката. Ако звездата хареса емоцията, която ще обземе залата, ще продължи с бисовете по своя преценка, съобщиха организаторите от „Жокер Медиа“. По време на цялото си турне певецът ще пътува с български частен самолет. От кого е нает обаче, се пази в тайна.

Обиколката на Ерос Рамацоти ще продължи и през 2016 г. с няколко дати в Русия.


Един от най-известните италиански певци се определя като един обикновен и малко притеснителен човек. „Перфектността не съществува, това е просто дума“, споделя Ерос Рамацоти в интервю посветено на предстоящото му турне и албум озаглавени с непостижимото „Perfetto“. Интервюто е любезно предоставено на Радио FM+ от Animato music.

Билетите за концерта на Ерос Рамацотти на цени от 60 до 150 лв. Деца до 7 години влизат без билет, ако не заемат място. Деца до 18 години влизат с придружител и декларация.

Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.