Кралицата на английския соул Тери Уокър, която идва за първи път в България, по покана на 5PT, ще изнесе невероятен концерт на 21 април в Sofia Live Club. Поради големия интерес, Early bird билетите за Тери Уокър вече свършиха.

От днес (22 февруари) влизат в продажба билети на цена от 45 лв., които можете да закупите в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на bit.ly/TerriWalkerSf.

Ако искате да се насладите на един незабравим лайф със забележителната Тери Уокър, оценена като брилянтна дори от легендата Ейми Уайнхаус, побързайте да си вземете билет, защото и пропуските от 45 лв. са лимитирани.


През 2003 г. Тери Уокър издава дебютния си албум, който озаглавява „Untitled“. Колекцията се превръща в тотален хит – Тери е номинирана за Mercury Prize и четири награди MOBO. След супер успешнатa „Неозаглавена“ колекция от 2003 г., следват „L.O.V.E“ през 2005 г., „I Am“ през 2006 г. и „Entitled“ от 2015 г. – всички до един албуми, наситени с пленяващата мелодичност на соул музиката и чувствения, докосващ душата глас на Тери Уокър.

Крилицата на брит соул музиката определя себе по следния начин:

„Винаги съм си мислела, че да съм певица е всичко, което искам. Но аз имах истории за споделяне. Имаше хора, които да вдъхновявам. Имаше хора, които са се чувствали така, както и аз самата съм се чувствала. Тогава осъзнах, че аз не съм просто певица… Аз съм артист и винаги ще бъда.“

Тери Уокър е артистът, който с елегантен стил Ви гарантира едно уникално по рода си музикално преживяване. Всичко това и много повече на 21 април от 22:00 ч. в Sofia Live Club.

Билети на цена от 45 лв в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на bit.ly/TerriWalkerSf. Само ограничен брой билети ще се продават в деня на концерта на входа на клуба на цена от 50 лв.

© Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.