Петима от най-елитните британски музиканти ще пристигнат в София, за да вземат участие в концерта на Джейми Уун, който ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club. Лайф-групата на гениалния певец, с която ще обиколи големите столици в Европа, е съставена от най-добрите инструменталисти на Острова, работили с имена като Адел, Ейми Уайнхаус, Емели Санде, Marina & The Diamonds, Куинси Джоунс и много други.

С тях Джейми обещава да направи шоу, което ще се помни дълго и в което ще изпълни най-големите си хитове и ще представи ексклузивно пред българската публика парчета от новия си албум. По желание на изпълнителя, европейското му турне стартира именно от София.

Самият Джейми също е работил заедно с Ейми Уайнхаус и дори я е познавал преди да стане известна.


“Тя беше фантастична – един от най-забавните хора на света, можеше да се пръснеш от смях с нея”, разкри наскоро в интервю певецът. “Постоянно слушаше Франк Синатра и разни стари соул и джаз изпълнители. Непрекъснато се кикотеше шумно и говореше смешни мръсотии. После кариерата й избухна и всичко около нея стана почти нереално. Но аз винаги ще я помня такава, каквато беше, когато бяхме приятели.”

Концертът на гениалния певец, продуцент и мулти-инструменталист и неговата група ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club, точно за Хелоуин. Преди това Мартен Роберто ще нагорещи атмосферата с уникален диджей сет, а след шоуто към него ще се присъедини тромбонистът TromBobby. Така събитието ще прерастне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение, парти музика и живи изпълнения.

Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online, както и в Sofia Live Club.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.