Евтини самолетни билети

Джейми Уун, който ще изнесе ексклузивен концерт в Sofia Live Club на 31 октомври за Хелоуин, разкри пред британските медии, че Ейми Уайнхаус първа е повярвала в таланта му и е предсказала бъдещия му успех.

“Тогава все още нямах изградено самочувствие на изпълнител, но тя дойде при мен и ми каза, че начинът, по който пея, е уникален и един ден ще имам много голям успех”, разкрива изпълнителят на “Shoulda”.

“Тя все още не беше звезда, но всички се възхищаваха на начина и лекотата, с които прекрояваше старите джаз класики. Благодарих й за комплимента и след това се превърнахме в добри приятели”, продължава с откровенията британецът.


Уун и Уайнхаус са завършили престижното Brit School за надарени деца, в което са учили още изпълнители от ранга на Адел, Джеси Джей и Емели Санде. Джейми се дипломира една година преди изпълнителката на “Rehab” и започва без успех да обикаля музикалните компании, опитвайки се да подпише договор. Късметът му се усмихва, когато Уайнхаус се превръща в звезда, сеща се за него и му се обажда с предложение да подгрява концертите от световното й турне.

Гениалният певец, продуцент и мулти-инструменталист ще излезе на сцената на Sofia Live Club на 31 октомври със собствената си група, с която ще изпълни всички свои най-големи хитове до момента. Преди него Мартен Роберто ще нагорещи атмосферата с уникален диджей сет, а след концерта към него ще се присъедини тромбонистът TromBobby. Така събитието ще прерастне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение, парти музика и живи изпълнения.

Концертът на Джейми Уун и групата му в София ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online ТУК, както и в Sofia Live Club.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.