След като за последните пет години Ритон изнесе 4 концерта в НДК, дойде време дуетът да зарадва многобройните си почитатели из България. Дует Ритон тръгва на национално юбилейно турне "Музика и любов", както бе озаглавен и грандиозният спектакъл през октомври по повод 40 години на сцената.

Катя и Здравко ще поставят началото на националното си турне с концерт на 16 май, сряда. Първата им спирка е Русе, а песните от новия им албум „Златен Ритон“ ще звучат в местната зала „Канев център“. След русенци, аплодисментите за Ритон ще звучат в Античния театър в Пловдив. Концертът под Тепетата е насрочен за 29 май, вторник.

На 30 юни жителите и гостите на морската столица Варна ще се насладят на изпълненията на най-обичания цели 4 десетилетия дует. Летният театър на Бургас пък ще посрещне Ритон и вярната им публика на 5 юли. Плевен и Стара Загора също са включени в програмата на турнето „Музика и любов“. Изпълнителите на „За последен път ти повтарям“, „Джалма“, „Някъдето ми видят очите“ ще пеят в летните театри съответно на 12 септември и на 18 септември.


Билетите за първия концерт в Русе от снощи са в продажба в системата на Тикетпортал, бензиностанции OMV и Office 1 Superstore, както и на касата на Русенския университет. Единствено за концерта в Пловдив ще се продават през системата на Ивентим и на касата на културен дом „Борис Христов“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.