16 декември несъмнено се очертава като емблематична дата за всички почитатели на балканската музика у нас. С разтърсващо близо 3-часово шоу легендата Драгана Миркович и горещите Ministarke ще зарадват многобройната публика в зала „Арена Армеец“.

Сръбската мегазвезда е подготвила много изненади за родните меломани като обещава да нажежи до максимум атмосферата в залата и да направи преживяването за всички присъстващи незабравимо. Специално за своята любима публика певицата е подбрала богат репертоар от песни, прецизно селектирани по желание на феновете й у нас. Списъкът включва както най-големите хитове на изпълнителката, така и по-новите ѝ парчета.

ministarke


Непосредствено преди BEST OF шоуто на Драгана Миркович на сцената ще излезе и най-актуалната и популярна в момента група на Балканите Ministarke. Изключително впечатляващи и невероятно секси, горещите девойки от сензационната сръбска формация ще изпълнят най-големите си хитове – все динамични парчета, съчетаващи горещите балкански ритми с елементи на поп.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.