Евтини самолетни билети

Destiny Quartet представят първия в света шоколадов албум, който носи заглавието „Усещане за жена“. Новият мащабен и иновативен проект на най-популярната кросоувър формация в България ще направи своята официална премиера пред публика с голям концерт-спектакъл на 21 февруари (четвъртък) от 20:00 часа в Sofia Live Club, билети за който можете да закупите в мрежата на Eventim.

След като Destiny Quartet се превърна в първата българска кросоувър формация, достигнала над 1 милион гледания в най-известната платформа за видеосподеляне в света YouTube и покори не малко международни сцени, Гери, Звезди, Ивелина и Лора са готови да поднесат на почитателите си изцяло нов концерт-спектакъл.

На 21 февруари в Sofia Live Club те ще изпълнят 11-те световни хита, съдържащи се в албума, в оригиналната версия, създадена за тях специално от италианския композитор Маурицио Абени. В шоуто ще се включи и нашумелия англичанин Анди Фокнър, който ще подари на публиката уникално лазерно и светлинно шоу.


Дискът „Усещане за жена“ е изработен от фин, ръчен шоколад на един от най-добрите шоколатиери в България – шеф Ради Стамболов, който е подготвил много сладки изкушения за всички присъстващи по време на концерт-спектакъла на Destiny Quartet.

Закупилите шоколадовия албум ще слушат музиката чрез мобилното приложение ChocoAr. Идеята за този оригинален български продукт е на Милена Пейчева и е дело на компанията “Адар“. Апликацията ChocoAr може да бъде свободно изтеглена от потребителите на iOS и Android. Сканирайки картичката в опаковката на първия в света шоколадов диск, всички почитатели ще имат удоволствието да се потопят в музиката на Destiny Quartet докато похапват шоколад.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.