В навечерието на зимата на 12 ноември Деси ще сгрее и внесе уют в душите ни с нова порция емоция. Нейната запазена марка.

Година и половина след първия си концерт в емблематичната Зала 1 на НДК, за Деси се случиха много и все хубави неща: сингълът ѝ „ДОС” покори радиостанциите в България, а отскоро надхвърли и пределите на родината – след Словения, вече звучи в националното радио на Германия ARD.

Видеоклиповете на „ДОС” и „Песен на Червената шапчица”, които Деси засне, се радват на все по-нарастващ интерес, а до Нова година предстоят да излязат още три клипа на прекрасни песни.


След препълнените спортни зали във Варна и Пловдив, десетките концерти в цялата страна и турнетата ѝ в САЩ, Австралия, Нова Зеландия и Европа, Деси продължава да увеличава своята публика и затвърждава лидерската си позиция в областта на етно музиката.

И така дойде време за нова среща в зала 1 на НДК. Деси Добрева – ангелски глас и дяволска стихия в едно на сцената – завладяваща емоция, която ще очакваме с неистов глад в туптящото сърце на София.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.