Deep Zone Project тръгват на лятно клубно турне, на което ще представят новия си албум и новото си шоу. Обиколката стартира в София този петък и в следващите месеци ще премине през Елин Пелин, Благоевград, Пловдив, Варна, Русе, Созопол, Обзор и още много морски курорти.

На най-добрите клубни сцени в страната към членовете на бандата DJ Dian Solo, Нелина и Любомир Савов ще се присъединят близначките от Double Voice, за да представят селекция от най-големите хитове на Deep Zone през годините, както и нови версии на златни български класики.

Всяко шоу ще започва и завършва с диджейско парти в свободен стил, включващо специални ремикси на най-доброто от хаус, денс, хип хоп и бг музиката, представено от трикратния носител на титлата “Best DJ” – DJ Dian Solo.


Deep Zone Project няма да пропуснат да изпълнят и „Чиста лудост“ и Mystery – двата пилотни хита от последната им тава Longest Album, с която триото постави световен рекорд, бе номинирано на наградите на БГ Радио за „Група на годината“ и категорично запази мястото си в клубните сетлисти на лятото.

За всички, които се присъединят към партитата, ще има подарък – луксозна скреч карта, която съдържа уникален код за изтегляне на Longest Album от сайта на групата deepzoneproject.com.

Датите на турнето:
9 юни – София, басейн Рафи
10 юни – Елин Пелин, площад
15 юни – Благоевград, Рафи
17 юни – Пловдив, Рафи
7 юли – Варна, клуб Кални Бани
8 юли – Русе, полигона ДЗС Русе
21 юли – Созопол, Sound Bar
28 юли – Обзор, Anno Domini

Предостои да бъдат обявени още дати и градове.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.