Евтини самолетни билети

След феноменалната реакция, която предизвикаха соловият му сингъл “Wall Of Glass” и емоционалните сцени, неизбежна част от първите му солови участия, Лиъм Галахър вече може да сподели, че дългоочакваният му дебютен солов албум “As You Were” ще излезе на 6 октомври.

След като креативността му се запалва с писането на тежката соул-рок песен “Bold”, албумът “As You Were” е записан на две места. Грег Кърстин изпълнява всички инструменти в четирите песни, продуцирани от него (“Wall Of Glass”, “Paper Crown”, “Come Back To Me” и психеделичната “It Doesn’t Have To Be That Way”), а Dan Grech-Marguerat продуцира останалата част от албума в Snap! Studios в Лондон.

Резултатът е точно с това звучене, с което винаги сме се надявали да е изпълнен соловия албум на Лиъм Галахър – страстта му към класическите влияния на 60-те и 70-те години е осъвременена, за да звучи добре тук и сега.


„Не исках да преоткривам нищо или да тръгна на джаз одисея в космоса”, сподели Лиъм. „В записа има малко от емоцията на “Cold Turkey” на Ленън, The Stones, и класики. Този път те звучат по моя начин.”

Един от най-впечатляващите аспекти на “As You Were” е това, че всяка песен от албума има цел. Няма излишък, нищо което да махнете. Всяко парче е отправено към някого или нещо, Лиъм представя своята гледна точка на историите, или обяснява по свой начин нещата. “Greedy Soul” звучи като Бо Дидли и изпепелява този, който е „неблагодарно мъртъв”, а баладата “For What It’s Worth” служи за припев на албума, написана от Лиъм и Саймън Алдред от Cherry Ghost.

Обложката на албума включва иконичен нов портрет на Лиъм, дело на влиятелния фотограф, моден дизайнер и креативен директор Hedi Slimane.

“As You Were” вече е достъпен за предварително поръчване, с незабавен бонус сингъла “Wall Of Glass”. Албумът ще излезе дигитално (стандартна и делукс версия), на CD (стандартна и делукс) и на LP (стандартна 12” плоча и цветна лимитирана 12” плоча).

Специален бокс сет ще може да бъде поръчан от тук:…. Той ще съдържа цветна 12” плоча, ексклузивна 7” плоча с “For What It’s Worth”, принт, дело на Klaus Voorman (дизайнерът, стоящ зад обложката на “Revolver” на The Beatles) и допълнителни неща за колекционери.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.