Грандиозното шоу на Дейвид Гета на тазгодишния Sea Dance Festival в Черна гора, популяризирано от дрийм тийма на EXIT, се оказа най-добрият възможен финал на целия летен сезон. Над 63 000 посетители от повече от 40 страни преминаха през портите на фестивала от 30 август до 1 септември, за да се насладят на денонощни партита с над 100 изпълнители на десетки сцени и зони.

Фестивалът се проведе на красивия плаж Buljarica, дълъг 2 мили, разположен в Адриатическо море, заобиколен от непокътнатата природа, южно от историческия град Будва, център на черногорския туризъм. Тази година изданието отбеляза и началото на нова ера за Sea Dance, тъй като в своето 7-мо издание, фестивалът заяви по-амбициозни планове от всякога.

Освен най-добрия хедлайнер, какъвто беше Гета, тази година имаше много зрелище и през трите денонощия, тъй като основната сцена на фестивала беше домакин на страхотните спектакли на Sven Väth, Richie Hawtin, Robin Schulz, Disciples, Ofenbach, Gaiser, Lovra и много други регионални и международни изпълнители.

Емблематичната сцена на EXIT – No sleep, отново излезе на юг за своето лятно плажно издание, като феновете на електронната музика се втурнаха от всички страни, за да се насладят на анонсираните групи в сутрешните часове. Разположен само на няколко крачки от морето, No Sleep включваше сетове на Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn, Tijana T, Marko Nastic и много други селекционери на най-добрите в хаусът, техното и всички сходни жанрове.

Освен основната сцена и No Sleep Stage, публиката посети и сцената на TDI, където Danny Cruz, Oysha, Davor Billyc, Rosske, Wreckage и Leo Fragogiannis ръководеха партито от последния ден, докато финалът на Silent Dance Stage беше дело на Mr. Fanatik, _djura и Dirty. Разнообразието от съдържание беше видяно в проекта „Creative Montenegro”, разработен от Sea Dance, съвместно с Министерството на културата на Черна гора и UNDP, което позволи на младите местни изпълнители да се представят пред публиката от цял свят на двете специални сцени: Living Culture Music и Living Culture Cinema!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *