И този сезон, Wake up Varvara кани лятото и най-силните посланици на танцовата музика на българското Черноморие! Слънцето вече щедро разплисква вълните и е факт, че колкото по-жарки са дните на плажа, толкова по-дълги са летните нощи.

4, 5 и 6 август са датите за Wake up – 2017. Каним те да ги изтанцуваме заедно с Jojo Flores и Gabriel Belmudes – тазгодишните хедлайнери на фестивала. Ramsey Hercules Live, Ilko, jijo и Ihou допълнително ще нагорещят мястото, в един безспирен 36-часов шеметен пир на брега на морето.

DJ Jojo Flores изминава дълъг път от скромните си монреалски корени. Днес, „кралят на микстейповете“ на House Music е посланик на одухотворената денс музика, до всеки ъгъл на земното кълбо. Освен, че е един от най уважаваните DJ-и в жанра, енергичният Jojo Flores е човекът зад най-новия клуб в Монреал – PEOPL., изпълнителен директор на Gotsoul Records и основател на небезизвестните соарета Therapy.

Jojo Flores умело комбинира музика и събития с неподражаема страст, което безотказно го държи на гребена на вълната. Репутацията му за вдигане градуса на забавлението, го е наградила с много похвали и възможности, като през последните 25 години той се утвърждава като институция в бранша. Въпреки това, Jojo влага все същото желание в музиката и професията си и смята да остане все актуален и разтърсващ дансигна, за публиката от цял свят.

„Да пускам музика и да карам хората да танцуват е единственото нещо, което винаги съм искал да правя…”, усмихва се Jojo Flores.

Бразилският „пират” DJ Gabriel Belmudes, е лудо влюбен в чувствените мелодии, преплетени с древни елементи, които споделя в екзотичните си сетове по света. Колекционер е на автентични звуци, шапки и татуировки – изключително сме нетърпеливи да го видим по нашите ширини!

Специално за любителите на звездни сияния и чуждоземни знаци, е обособено място за 100 палатки, в близост до плажа. Имаме още един коз за вас, приключенци – за периода на фестивала Wake up Varvara, предвижда микробус, който ще върви по маршрута – Лозенец-Варвара, на всеки кръгъл час ДЕНОНОЩНО!

Крайбрежието и тази година ще бъде весело, шумно и наситено с адреналин! Лазурната Варвара вече посреща най-нетърпеливите от нас, и fritz-kola пътува натам, за да те посрещне и зареди с #Яко кофеин!, когато пясъкът запари под краката ти.

Предварително можете да закупите пакетни билети за целия уикенд на цена от 20 лева, а за желаещите да къмпингуват с уикенд билет за партито, цената е 30 лева. Вход за един парти-ден на място: 15 лева, билети на ticket.eventzone.bg.

Заглавна снимка: Емил АндреевКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *