"Дух" се казва новият албум на Дичо, който събира на едно място творчеството му в продължение на 9 години. Съдържа 21 парчета и от ноември е вече на музикалния пазар.

В новата тава могат да се открият различни стилове и затова звездата споделя, че албумът е много шарен, като за всеки има по нещо. В „Дух“ можем да чуем поп-рок, фънк, хип хоп, а заглавието идва от едноименната песен, включена в него, и от символиката, че именно духът движи човека напред и му дава сила за борбата и успехите по пътя. Обложката е ръчно изрисувана от популярните татуисти братя Смокови.

Интересното е, че в албума участват много музиканти – приятели на Дичо, с които изпълнителят има съвместни проекти през годините. Сред тях са Ъпсурт, Оги 23, Акага, Поли Генова, Лора Караджова, СкандаУ, Лео, Део и Играта, оперната певица Гери Николаева и други.


Голяма част от съдържанието, са вече познати или съвсем нови авторски песни, направени заедно с музикантите, с които Дичо работи постоянно – Иван Йорданов-Чери и Алекс Лазаров.

Албумът ще се разпространява със съдействието на бензиностанции OMV, в чиито обекти Дичо ще направи представяне, съответно на 10-ти ноември – в Бургас, 11-ти ноември – във Варна и 12-ти ноември – в Пловдив. Там изпълнителят ще се среща с фенове на по кафе и ще раздава автографи.

По повод дългоочаквания албум, Дичо планира концерт през декември месец и ще покани на сцената всички изпълнители, които участват в „Дух“. Албумът може да се открие и в онлайн платформите Spotify, SoundCloud и YouTube.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.