В сряда вечерта (28.12), D2 и групите финалисти от “Голямото Rock Междучасие” направиха впечатляващ рок концерт в Sofia Live Club.

Малките музиканти от Rockids излязоха първи на сцената и обраха овациите на публиката. След тях невероятните момчета от Анекдот направо отвяха феновете, които не ги пускаха да си тръгнат и крещяха “Още, още”. Изпълнението на „Different Highway“ беше просто брилянтно.

The Lefties за пореден път доказаха, че са група, която е готова за голямата професионалана сцена. Победителите в “Голямото Rock Междучасие” – Bloodrush, показаха нагледно защо са най-добрата млада рок група на България.


Всяка от бандите беше подготвила по една песен с гост-китарист Митко Кърнев. Младите музиканти освен кавъри представиха и авторски песни, които определено се харесаха на публиката. След всяко концертно изпълнение бандите раздаваха автографи и се снимаха с фенове.

Последни на сцената се качиха D2, които изсвириха най-големите си хитове и емблематични парчета от албума “Феникс”.

На финала Дидо покани всички групи финалисти, за да направят заедно песента „Under The Bridge“ на Red Hot Chili Peppers. Всички вокалисти изпяха заедно и парчето „Another Brick In The Wall” на Pink Floyd, а специално за изпълнението на сцената се качиха и Ивайло Цветков – Нойзи и Светлана Василева – Eliason.

Снимка: Елена Ненкова
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.